Cinc jugadores de pàdel de la Conca de Barberà van competir a la fase final de les Series Nacionals de Pàdel d’Espanya que es van disputar a Madrid aquest passat cap de setmana. Les de la Conca hi participaven en la categoria Future en representació del Club  Wellness Mas Passamaner de la Selva del Camp i van obtenir la tercera posició. L’equip accedia a la fase final del campionat després d’haver assolit la primera posició de Catalunya en aquesta categoria amateur que és la quarta divisió d’aquesta competició.

Les montblanquines Judit Travé, Rocio Cidoncha i Eli Musté, juntament amb Marta Jimenez i Mariona Rendé, de l’Espluga, van participar a la fase final d’aquest campionat estatal que organitza Series Nacionales de Pádel i que és una competició per equips d’aficionats d’aquest esport.

Les jugadores de la Conca de Barberà van competir-hi amb l’absència de Maria Puig, que va ser baixa a causa d’una lesió. Les esportistes van pujar al podi de la categoria Future després de convertir-se en el tercer millor equip dels vuit classificats a la fase final.