Descarrega’l: La Plaça 11-06-17 Parc Natural

L’Espluga FM Ràdio ha emès aquest diumenge 11 de juny una nova edició del programa ‘La Plaça’, en aquest cas dedicada a analitzar la represa del projecte de creació del futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades i el Bosc de Poblet. El periodista Xavier Lozano ha conduït una tertúlia amb diferents representants del territori com l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell; el de Vilanova de Prades, Artur Miró; el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Espluga, Antoni Vendrell. Tots ells han explicarat la recent trobada amb els responsables del Govern i de la Diputació de Tarragona per reprendre les negociacions i la cerca de consens al territori per reactivar el projecte, després d’una dècada aturat. Per això, durant el programa també s’ha conversat amb altres sectors implicats o afectats per la creació del Parc Natural, com l’empresa turística Drac Actiu, amb Gonzalo Gil, o el Motoclub Francolí, amb el seu president Quim Morgades. També ha participat al programa el diputat de Junts pel Sí, l’espluguí Ferran Civit, que ha promogut la reactivació del projecte del Parc Natural des del Parlament de Catalunya.