Descarrega’t l’Informatiu aquí

Informatiu cap de setmana on comencem parlant que la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, va donar el tret de sortida del seminari «Memòria d’una determinació» a Poblet. L’espluguí Ferran Civit serà el pregoner de la Festa Major de l’Espluga d’aquest 2017. L’Espluga acollirà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana que se celebrarà el dissabte 7 d’octubre a la Plaça del Castell. Aquest estiu l’Espluga acollirà el primer cicle de les Nits Templeres, una experiència turística que pretén combinar el turisme i la gastronomia. L’associació Seminari del Poble de Déu haurà d’abandonar el santuari de la Serra de Montblanc ara que l’Arquebisbat de Barcelona, després d’una llarga investigació, ha decidit dissoldre l’associació.En cultura, la revetlla de Sant Joan de l’Espluga d’enguany comptarà amb l’estrena d’un nou espectacle que serà itinerant per diversos punts del municipi amb representacons teatrals i efectes visuals.