La Plaça del Castell de l’Espluga de Francolí s’omplirà d’expositors i parades el dissabte 7 d’octubre de 2017.

En aquesta primera edició, la Fira comptarà amb diferents expositors de Cervesa Artesana, així com amb una sèrie de parades locals que oferiran diverses degustacions de productes gastronòmics artesans del municipi, que al mateix temps es podran maridar amb les cerveses participants a la mostra i amb l’oferta gastronòmica complementària que prendrà part a la fira.

Les persones assistents podran adquirir un got de vidre de manera que tindran la possibilitat de degustar en condicions òptimes els productes i cada cerveseria tindrà un expositor propi on podrà mostrar els seus productes i exposar els detalls del seu procés d’elaboració.

La jornada, que s’estendrà des del matí fins a la nit, comptarà també amb diferents activitats culturals i familiars, com poden ser espectacles i actuacions en directe, i que es celebraran a les zones del voltant de la Plaça del castell per tal de concentrar la Fira en un mateix focus d’activitat.

De moment ja s’han iniciat tots els contactes per anar-ne concretant més detalls, que s’aniran coneixent-se en les properes setmanes, però des de la regidoria de turisme i la de comerç s’ha decidit tirar aquesta proposta per tal de donar un valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins a ser presents a la mostra.