La formació musical, Apalanke, ha estrenat aquest dimecres el segon videoclip oficial que presenta la cançó “Skyline” del darrer treball Malas Mañanas. La productora INDI Creatividad Visual ha estat l’encarregada de produir un vídeo que ja suma més de 1000 visualitzacions en menys d’un dia.

El videoclip s’ha publicat a Youtube i s’ha difós a través de les Xarxes Socials. L’audiovisual presenta la història d’un retrobament entre dues noies en què afloren els sentiments i els records. El cantant de l’agrupació espluguina, Edu Vilalta, s’ha mostrat satisfet pel treball publicat. En declaracions a l’Espluga FM Ràdio, Vilalta ha reconegut: “fent música te n’adones que la gent s’escolta les cançons, però quan de veritat els crida l’atenció és quan és visual, llavors resulta més atractiu”.

ENTREVISTA a Edu Vilalta, cantant d’Apalanke

“Skyline” s’inclou dins del segon àlbum que ha publicat Apalanke. El treball porta per títol Malas Mañanas i també dóna nom a la cançó que encapçala aquest àlbum. De fet, el primer videoclip publicat per Apalanke corresponia a aquest tema i, en aquell cas, els membres de la formació apareixien interpretant la cançó.