L’emissora municipal de l’Espluga de Francolí presenta aquesta setmana 10 noves propostes amb la nova graella de programació primavera-estiu. L’EFMR fa un pas endavant amb les fórmules musicals i n’estrena quatre de temàtiques, incorpora “Electro EFMR“, el nou programa musical per a joves, i recupera els principals espais informatius de dilluns a divendres.

Noves fórmules musicals d’èxits i temàtiques

La gran aposta pels propers mesos de l’emissora és “TOP Hits“, la fórmula musical d’èxits que s’emetrà de dilluns a divendres de 18 a 19 h. La fórmula presentarà les millors cançons del moment durant una hora i sense interrupcions. Els divendres de 20 a 21 h, es podrà escoltar la nova fórmula “Mashup” en què es podran escoltar èxits remesclats entre si creant així versions noves amb la suma de diverses cançons. Pel que fa al cap de setmana també s’estrenaran dues fórmules musicals temàtiques. La primera destinada als amants de la música dels anys 80, s’emetrà els dissabtes de 16 a 17 h sota el títol “Mus.80”. Diumenge al matí serà el torn per les propostes musicals més tranquil·les amb la fórmula d’acústics de 10 a 11 del matí.

Els sons més moderns a “Electro EFMR

L’EFMR segueix apostant pels nous talents, és el cas del nou programa musical “Electro EMFR” que comptarà amb la incorporació de tres joves al capdavant del projecte. Bernat Hernández, Gerard Cabal i Jofre Majoral conduiran un programa destinat pel públic jove fent sonar els èxits dance i house actuals i endinsant-nos en el món de l’electrònica. El programa s’emetrà els divendres de 21 a 22 h.

“Un altre programa de música” amb Ramon Amigó també és una de les apostes per aquests mesos. Contradient el nom del programa, Amigó ens ofereix un programa trencador que ens fa sortir de la monotonia de la música comercial per apostar pel rock.

Més espais informatius i emissions conjuntes amb Ràdio Montblanc

A partir d’aquesta setmana, l’emissora ha recuperat l’informatiu diari a les 11 h i a les 19 h, però també es tornen a emetre els butlletins horaris de La Xarxa amb l’actualitat nacional i territorial. D’altra banda, en aquesta nova programació de primavera-estiu també s’hi han afegit una producció de Ràdio Montblanc, és “Espais Ràdio”, el programa que presenta Carles Esteller i que compta amb nombrosos convidats en cada edició. A l’Espluga FM Ràdio “Espais Ràdio” s’emetrà els dilluns de 20 a 21 h.

Consulta tota la graella de programació de l’emissora