L’Espluga FM Ràdio tornarà a emetre l’Informatiu diari de dilluns a divendres a les 11 h i a les 19 h amb l’actualitat de l’Espluga i la Conca. L’Informatiu es podrà escoltar en directe al 107.4 FM i a esplugafmradio.cat des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El repàs a l’actualitat també es podrà recuperar a l’arxiu sonor del portal web de l’emissora.

El nou coordinador de l’emissora, l’espluguí Gerard Bosch, presentarà l’informatiu de dilluns a divendres amb la voluntat de consolidar l’espai com la referència informativa de l’Espluga i la comarca. El programa tindrà una durada aproximada de 30 minuts i diàriament destacarà les notícies i les veus més importants de la jornada.

Aquesta estrena s’inclou dins de la nova programació Primavera-Estiu que l’emissora estrenarà aquesta setmana amb la recuperació de serveis consolidats de l’anterior etapa i amb noves propostes radiofòniques a la graella de l’emissora.