L’equip de govern ha rectificat la proposta inicial, que preveia que els veïns assumissin el 90% del cost de l’obra. Finalment, després de diversos estudis tècnics i econòmics, s’han portat a terme una sèrie de reunions amb els veïns implicats en què s’ha acordat que l’Ajuntament assumirà un 50% del cost de la pavimentació i els veïns, a través de contribucions especials, un 50%. El cost total del projecte, incloent tot el que ja s’ha arranjat fins ara i aquesta segona fase, que es preveu portar a terme, suposarà una despesa de 587.946,66 euros.

ÀUDIO: La regidora d’hisenda, Sílvia Lafebre, reconeix l’acord amb els veïns del carrer Senan

Aquest canvi pressupostari de l’obra farà canviar també els terminis de l’obra, que finalment no es podrà inaugurar al setembre com estava previst de manera inicial. Així ho va dir l’alcalde, Josep Andreu, que reconeixia que “les obres les podrem tenir acabades al febrer del 2018”. També va explicar que en aquests mesos s’intentarà també arranjar la resta del vila, des del carrer Reboll fins a l’avinguda Manel Ribé.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica els terminis de les obres