L’Espluga viurà aquest any del 27 al 31 de juliol una Festa Major amb grans noms de l’escena musical catalana com a protagonistes. Andrea Motis amb Joan Chamorro Quartet, la festa jove amb el grup Animal, el youtuber Lo Pau de Ponts i Judit Neddermann són els protagonistes del cartell de la Festa Major d’enguany.

La primer nom mediàtic que posarà música a les festes de l’Espluga, serà el de Lo Pau de Ponts. El jove cantautor ha aglutinat milers de visualitzacions a Youtube amb les seves particulars versions dels èxits mundials del moment. Lo Pau de Ponts serà l’encarregat d’amenitzar el concer-vermut de divendres al Jardí dels Francolins.

Un dels noms més rellevants de la programació és d’Andrea Motis, la jove cantant, trompetista i saxofonista és un dels talents més destacats del país però també a escala internacional. El concert d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet a l’Espluga se celebrarà divendres a la nit a la Plaça de l’Església i presentaran el seu darrer treball, Emotional Dance. També divendres a la nit, a la Plaça Montserrat Canals per als més joves tocarà el grup Hey! Pachucos.

La programació musical de dissabte tindrà l’actuació d’Animal com a proposta destacada. La banda musical va tancar un brillant 2016 amb la cançó Només amb tu que va fer-se un lloc entre les llistes d’èxits de les emissores musicals del país. Arribaran a l’Espluga per presentar el seu nou disc Més enllà de les paraules que conté una mescla de pop i reggae. El concert tindrà lloc a la Plaça de l’Església i el seguirà el grup de versions Dalton Bang i DJ Molina.

El grup Animal actuarà dissabte 29 de juliol a l’Espluga

També dissabte a la nit, a la Plaça Montserrat Canals, hi haurà l’actuació de l’Orquestra Selvatana, i diumenge a la nit a la Plaça de l’Església, actuació de l’Orquestra Atalaia, que oferirà dos estils musicals per donar cabuda a totes les edats.

La Festa Major de l’Espluga clourà dilluns amb l’actuació de Judit Neddermann al Jardí dels Francolins. L’artista ha aconseguit aquest 2017 el premi Enderrok a la millor cançó d’autor i a l’Espluga hi presentarà el seu disc Un Segon.