L’espluguí Josep M. Trullols obté la classificació pels Campionats d’Espanya de patinatge artístic després d’aconseguir la 7a posició de Catalunya. Trullols, entrenat per Sabina Masdéu, va participar als Campionats de Catalunya en representació del Club Patí Casal de l’Espluga els dies 26, 27 i 28 de maig al Palau d’Esports del Reus Deportiu.

Josep M. Trullols i Sabina Masdéu

El divendres a la tarda es van dur a terme els primers entraments oficials i dissabte a primera hora del matí els segons entrenaments i l’obertura del campionat. Seguidament, els patinadors van realitzar el disc curt on Josep M. es posicionava provisionalment a la 7a plaça.

Diumenge al matí, després dels entrenaments, va tenir lloc la segona part del campionat amb l’execució del disc llarg. L’espluguí va realitzar una molt bona actuació que li va valer la 7a posició de la classificació general amb un total de 247,600 punts.

Els bons resultats obtinguts el classifiquen als Campionats d’Espanya que tindran lloc a Cornellà de Terri els dies 29, 30 i 1 de juny.

El patinador Josep M. Trullols