L’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument actuaran conjuntament, per primera vegada, el proper dissabte 17 de juny al Museu de la Vida Rural de l’Espluga. L’acte porta per nom “Tocats pel vi” i maridarà la música de les dues formacions amb els vins dels cellers de l’Espluga.

La Jornada TLP amb els membres de l'orquestra i el cor La Jornada TLP amb els membres de l'orquestra i el cor

L’acte se celebrarà a partir de les 19 h a l’hort del Museu de la Vida Rural  i, en primer lloc, el concert comptarà amb l’actuació de l’Orquestra i el Cor per separat, però finalment les dues formacions interpretaran diverses peces de manera conjunta. Tant l’Orquestra com el Cor, presenten un repertori molt amè i modern, en el qual es podran escoltar bandes sonores de pel·lícules i sèries conegudes, de cantautors i grups mítics, així com també música ètnica originaria de llocs remots i cançons que amb el temps han esdevingut autèntics himnes.

L'assemble TLP del passat mes de febrer

Com indica el nom de l’esdeveniment, la música acompanyarà el vi blanc macabeu de la Cooperativa Agrícola de la Conca, el rosat syrah “El Follet” del Celler Rendé Masdéu i el negre trepat “Cup 3” del celler Vidbertus. L’entrada és gratuïta i el concert es per a tots els públics. Cada degustació tindrà un cost d’un euro.