L’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet organitzen un camp de treball juvenil que consistirà en la neteja, el condicionament, el desbrossament i la recuperació del camí i de la zona de lleure de la Font del Boyó, situat a escassos metres del Molí del Salt.

El camp de treball combinarà activitats lúdiques i de lleure amb activitats d’aprenentatge i servei relacionades amb el medi natural.

Tindrà lloc del 3 al 14 de juliol de 2017 i va adreçat a joves de 14 a 18 anys.

El dissabte 20 de maig a les 18.00 h es farà una presentació del camp de treball a la sala Polivalent del Centre Cívic de Vimbodí i Poblet. Aquesta presentació té per objectiu informar sobre el programa i les característiques de l’activitat i va adreçada al jovent i als pares i mares que hi estiguin interessats.

Les inscripcions al camp de treball estaran obertes del 20 de maig al 20 de juny i es poden fer a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà o a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.