L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell de l’Espluga es mostra decebut sobre com s’ha enfocat la nova gestió del Casal d’Estiu de l’Espluga, després que el 5 d’abril s’anunciés que l’Ajuntament treia a concurs la gestió del Casal d’Estiu i el curs de Natació que fins al moment havia gestionat la mateixa institució. L’Agrupament ho ha lamentat en un comunicat emès aquest dijous amb el qual volen fer pública la seva opinió, segons ha explicat el Cap de l’Agrupament de l’Estornell, Ferran Lozano, en declaracions a l’Espluga FM Ràdio.

ÀUDIO: Ferran Lozano explica l’objectiu del comunicat.

“Els Caps del l’agrupament ens sentim poc valorats per l’Ajuntament”

Els Caps de l’Agrupament creuen que l’Ajuntament els hauria d’haver explicat la decisió abans de fer-ho públic, ja que segons afirmen, durant els últims anys havíen tingut molta relació entre l’Agrupament i el Casal d’Estiu. Molts dels caps hi treballaven i  s’utilitzaven alguns recursos de l’Agrupament. Lozano ha explicat que s’ho prenien com un agraïment a la tasca educativa que feien durant l’any.

ÀUDIO: Lozano explica que se senten poc valorats.

Creuen que si l’Ajuntament els hagués informat amb temps de les intencions que tenien, ells haurien tingut l’oportunitat de presentar-se al concurs i poder innovar i fer créixer el Casal d’Estiu amb el mètode pedagògic que ells treballen durant l’any.

ÀUDIO: Ferran comenta que haurien pogut innovar.
Sempre hem rebut el suport que hem necessitat per part de l’Ajuntament.

Tot i això, el Cap d’Agrupament insisteix en què la relació que tenen amb l’Ajuntament és bona i que sempre han rebut tot el suport que han necessitat. Simplement, volen fer pública la seva opinió.

ÀUDIO: Lozano explica que amb l’Ajuntament tenen bona relació.

Descarrega’t el comunicat de l’Agrupament l’Estornell.