L’Ajuntament de l’Espluga comunicarà els actes destinats als joves a través del WhatsApp. La iniciativa sorgeix de la “Trobada de Joves” celebrada el passat mes d’abril on els joves van manifestar la necessitat de modernitzar els sistemes de comunicació entre els organitzadors d’activitats i els joves. La trentena de joves assistents van reconèixer que els costava estar al dia de les propostes que s’organitzen al municipi.

 

En resposta a aquesta necessitat s’ha creat una llista de difusió de WhatsApp. Aquesta eina permet enviar missatges a diversos contactes a la vegada, i, a més, els subscriptors a la llista reben els missatges de forma individual, fet que evita haver de formar part d’un grup de WhatsApp i facilita la lectura de la informació.

Els joves que estiguin interessats formar part d’aquesta llista, cal que guardin el número “606 303 917” a l’agenda de contactes i enviïn un missatge de WhatsApp amb el text “(nom del jove) + Grup difusió Espluga”.