Aquest diumenge hem passejat amb Sergi Esparza, professor de piano de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga. Multiinstrumentista, participa en diversos projectes i formacions musicals i, alhora, és col·laborador del programa d’aquesta casa “Clau de setmana” amb l’espai: Sorollari.

Les peces musicals triades pel nostre convidat han estat obres pianístiques, un recorregut per la seva etapa de formació. Ha iniciat la tria amb un record nostàlgic, un Sergi de quatre anyets compartint teclat amb el seu germà, la peça era de Richar Claiderman. Després hem fet un tast d’obres de grans figures del piano del període romàntic: Chopin i Schmann. Tot seguit, un salt en el temps ens ha portat de J.S. Bach a Jose Maria Vetier, d’aquest últim em escoltat una peça interpretada pel mateix Sergi Esparza al piano i Josep Colomer, violí.

Hi havia més musica per escoltar… Quan descobrim la manera de dilatar el temps l’encabirem tota.