L’Alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha criticat durament l’oposició amb motiu de la convocatòria que ha fet el PDCat convidant a totes les entitats montblanquines per informar sobre les subvencions de la diputació de Tarragona.

Andreu, considera inoportú que s’enviï una convocatòria a totes les entitats en una seu del PDCAT, ho titlla d’un acte totalment partidista. A més, afegeix que a això s’hi suma el fet que ho faci un càrrec del grup provincial d’aquest partit.

ÀUDIO (Ràdio Montblanc): lamenta durant el ple que el PDCAT convoqués a les entitats

“És comparable a què l’ajuntament quan presenta les subvencions fes una carta a les entitats convocant-les a la seu d’Esquerra” diu Andreu.

Marc Vinya, regidor de l’ajuntament de Montblanc i assessor del grup municipal del PDCat a la diputació, explicava a l’últim ple municipal que la seva intenció és informar a les entitats perquè tinguin les eines suficients per presentar-se als ajuts de la diputació. A més afirma que actualment l’ajuntament només es preocupa d’informar dels ajuts que ell fa.

“Celebraria que això es fes des de l’Ajuntament de Montblanc. Si ho fem a seu del nostre partit és perquè els regidors no tenim un espai físic a l’ajuntament, cosa que fa 2 anys que demanem” diu Vinya.

Vinya considera que si el problema que hi veu Josep Andreu és el local on s’ha convocat, els demana que els cedeixi, per exemple la sala polivalent. També creu que l’actual ajuntament en els últims anys s’està deixant perdre les subvencions de la diputació.

ÀUDIO (Ràdio Montblanc): Marc Vinya explica que l’ajuntament ja s’ha deixat perdre una subenció.