El Club Atlètic Espluguí promociona la 40a edició de la Cursa Popular de l’Espluga amb un vídeo on es destaquen els atractius de la Cursa Popular més antiga de Catalunya. La prova és un dels actes més esperats de la Festa Major de l’Espluga i, aquest any coincidint amb la 40a edició, l’organització vol reunir més corredors per tal de celebrar l’aniversari i revitalitzar la cursa entre les més importants del calendari esportiu del territori.

El vídeo és un muntatge amb imatges enregistrades durant l’edició de l’any passat i que, a més, també mostra alguns dels atractius turístics del municipi. L’audiovisual destaca per les imatges aèries de la cursa i de l’entorn per on transcorre. El projecte es va presentar durant la Fira de Sant Vicenç de l’Espluga d’aquest any al Museu de la Vida Rural, però no s’ha habilitat a Internet fins aquesta setmana.

La campanya de promoció de la Cursa Popular de l’Espluga es divideix en un vídeo llarg de 4 minuts i un de curt pensat per a les Xarxes Socials. Els vídeos poden visualitzar-se a caesplugui.cat o al canal de Youtube del Club Atlètic Espluguí.