Descarrega’t l’informatiu aquí! 

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de les obres del nou pavelló de l’Espluga que ja estan en marxa. Les primeres actuacions han començat aquesta setmana i es preveu que a finals d’any el pavelló pugui estar enllestit.

També s’informa de que el  Ple municipal de l’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat per 6 vots a favor i 5 en contra un nou procediment d’actuació per la prevenció de l’assetjament moral, sexual o de violència entre treballadors municipals i de que dues entitats  s’instal·laran a l’antiga caserna de l’Espluga a finals d’aquest mes. A més, expliquem que L’Espluga de Francolí ja disposa del primer desfibril·lador públic ubicat a la paret lateral del pavelló del casal, davant de la piscina i fem una valoració de la Setmana Medieval de Montblanc.

En cultura aquest proper cap de setmana tindran lloc a Montblanc les Festes de Sant Maties. D’entre els actes en destaca la vint-i-dosena trobada de Gegants i Bestiari, organitzada pels Amics dels Gegants de Montblanc.