El primer equip de l’Associació Esportiva Montblanc de Futbol Sala ha aconseguit l’ascens a la Primera Divisió Catalana després de proclamar-se campió de la lliga. La competició es va resoldre per la mínima en l’última jornada de la lliga després que els de la Conca guanyessin aquest dissabte al Calafell, un dels rivals directes, per un ajustat 2-1.

L’entrenador de l’equip, Jaume Llort, ha destacat a l’Espluga FM Ràdio que els montblanquins ja portaven tres temporades quedant-se a les portes de l’ascens i que, per això, ha estat una fita molt celebrada.

Els montblanquins han tancat la competició amb 46 punts, només a un punt del segon classificat, l’Alforja. Per la seva part, el Platense Calafell després de perdre a la pista del Montblanc s’ha situat al tercer lloc de la classificació amb 43 punts.  La primera posició de la classificació és fruit del balanç de 20 victòries, un empat i 4 derrotes que ha sumat l’equip entrenat per Jaume Llort. L’equip ha posat punt i final a la lliga amb 104 gols a favor i 34 en contra. Daniel Caballero ha estat el màxim golejador dels montblanquins amb 22 gols. El segueixen Gabriel Martín i Omar Lakehal amb 18 i 14 gols, respectivament.

Ara l’equip disputarà la Copa de Primavera on també esperen fer un bon paper i lluitaran per guanyar-la. De cara la propera temporada, Jaume Llort espera poder comptar amb els mateixos jugadors perquè, ha assegurat, poden mantenir-se a la Primera Divisió Catalana.