Informatiu cap de setmana del 29 i 30 d’abril on comencem parlant de la participació de l’Agrupament Escolta l’Estornell a la Jamborinada, la trobada d’escoltes més gran de les història de Catalunya. També repassem els actes d’aquest cap de setmana a Montblanc en motiu de la setmana medieval i fem una valoració de la diada de Sant Jordi a l’Espluga amb els comerciants de llibres i flors. Es parla també del ple ordinari que es va fer aquest passat dijous a l’Espluga destacant que van nomenar els regidors del Patronat de Turisme. També s’informa de la Plataforma en Defensa de l’Ebre que ha reclamat al Govern que paralitzi el pacte de Rialb, el projecte que preveu abastir amb aigua del Segre una trentena de municipis. En cultura, Forès celebrarà la vuitena edició del ‘Forès poesia i música’ el dissabte 3 de juny. L’organització del certamen ja ha donat a conèixer alguns dels artistes i de les propostes que formaran part del programa d’aquesta jornada.

Descarrega’t l’informatiu aquí!