Donar a conèixer els recursos turístics de la comarca als visitants de la setmana medieval de Montblanc, és l’objectiu principal del servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

D’aquesta manera, s’aprofita el gran volum de persones que visiten Montblanc per donar informació de tota l’oferta turística de la Conca de Barberà i de La Ruta del Cister.

També s’aprofitarà per recollir els contactes de totes aquelles persones que, de forma voluntària, s’inscriuen per rebre informació de les festes i activitats que se celebren en els municipis de la Conca de Barberà.

El servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà tindrà un punt d’informació comarcal a la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc els dies 22, 23, 29, 30 d’abril i 1 de maig a la Plaça Catalunya, de les 10 a les 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.