L’Associació Juvenil Auvënguen organitza, per el proper dissabte 6 de maig a les 10 del vespre, la representació de l’obra de teatre “Temps” protagonitzada per el conegut actor i presentador del programa de TV3 “El Foraster” Quim Masferrer.

L’obra comença quan li acaben de comunicar al Quim que li queden 90 minuts de vida, una hora i mitja, 5.400 segons de batecs, ni un més. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla. Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors… Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al següent enllaç (http://tincticket.com/quim-masferrer-presenta-temps-2) o una hora abans de la representació a la taquilla del teatre. El preu és de Les entrades no són numerades i l’aforament és limitat.