La Cultural Jordi Francolí ha anunciat avui la data mitjançant un vídeo promocional que mostra imatges de les edicions anteriors.

El festival de música i cantautors de la Conca serà l’1 de juliol. L’Esdeveniment, que ja s’ha consolidat a la comarca, enguany arriba a la 7a edició i l’organització anunciarà novetats destacades en els pròxims dies. Consideren que l’objectiu d’aquesta setena edició és donar-li un nou enfoc per avançar en una oferta més atractiva per al públic potenciant-ne així el seu creixement.

“El festival arriba a la 7a edició, l’organització anunciarà novetats destacades en els pròxims dies”

Tot i les novetats previstes, La Cultural vol mantenir l’essència del festival amb la difusió i homenatge del llegat musical de Jordi Francolí. Així, el Riubombori es reivindica com un espai obert a tothom, on música, gastronomia i art en son protagonistes. És també un compromís amb l’ecologisme i els productes de proximitat i artesanals.

Des de la seva primera edició l’any 2011, el Riubombori ha volgut ser punt de trobada i d’intercanvi d’idees en l’àmbit musical. En els darrers anys l’entitat està treballant per teixir una xarxa d’entitats locals, comarcals i del Camp de Tarragona que reforcin l’espai Riubombori com a altaveu de la música de creació pròpia.