A la sala Noble del Consell Comarcal va tenir lloc una sessió formativa sobre com sol·licitar subvencions i tota la tramitació associada adreçada a les persones que estan al capdavant de les entitats de la comarca.
Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i forma part del servei de suport al món associatiu que s’impulsa des del Consell Comarcal.

El Centre d’Estudis i Suport Associatiu va ser l’encarregat d’explicar a les més de 30 persones dirigents de les entitats culturals, esportives, juvenils i folklòriques de la comarca com treballar els elements que cal tenir en compte a l’hora de llegir una convocatòria de subvencions, dissenyar el projecte, definint els seus objectius, activitats i sistema d’avaluació, com elaborar el pressupost i com fer la justificació.