Per primer cop l’escola presenta dues coreografies al Dance World Cup

Tres ballarines de l’Escola de dansa del Casal de l’Espluga, totes elles entre 9 i 11 anys, representaran l’escola en el pròxim campionat mundial de dansa el Dance World Cup que començarà el mes de Juny a Offenburg (Alemania). Les coreografies que es presentaran el mundial són les de “Tu, yo y quien mas?” interpretada per l’espluguina Carlota Franques (9 anys) i “Lasciala” per la parella Marina Roca (10 anys) i Marta Pamias (11 anys). Dues coreografies de dansa contemporània realitzades per la ballarina Jèssica Estadella.

L’escola de Dansa del Casal, per tercer any, ha aconseguit classificar-se per al mundial després d’una dura fase eliminatòria, celebrada a Burgos, en què van participar més de 1.500 ballarines de dansa. Les dues coreografies  van obtenir, a la fase estatal, la puntuació mínima per viatjar al mundial. Van aconseguir 84 i 82 punts.

Des de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga creuen que es una bona oportunitat perquè les alumnes aprenguin noves experiències, il·lusions i vivències. També és una bona oportunitat per fer créixer l’escola i tornar a portar el nom arreu del món.

Les tres ballarines que participaran al mundial de dansa. (Foto: Cedida)
Les tres ballarines que participaran al mundial de dansa. (Foto: Cedida)

Tercer any en que l’escola participa al Dance World Cup

L’Escola de Dansa del Casal va participar per primer cop al Dance World Cup a Barcelona l’any 2013 amb la coreografia “Bangun” interpretada per Alba Foguet, Natàlia Martínez i Núria Llort. La segona vegada que ho van fer va ser amb la coreografia “Corazón, mente y alma”, aquest cop les ballarines es desplaçaven a Bucarest (Romania) per disputar el que serà el segon Dance World Cup. Aquest cop la coreografia de dansa contemporània era interpretada per Alba Foguet, Natàlia Martínez i Laura Roca.