La regidora de l’Ajuntament de Montblanc Ariadna Ferrer ha pres possessió com a nova consellera comarcal en substitució d’Isabel Sales, que va presentar la seva renuncia el passat mes de febrer. Ferrer forma part, al Consell Comarcal, del grup Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal, ERC-AM.

En el moment de la seva presa de possessió Ferrer va agrair a la seva família i amics el seu suport i especialment a l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu. També va agrair a la seva antecessora la tasca feta en pro d’una major presència de les dones al si del Consell Comarcal. Per últim, es va comprometre a treballar per a la comarca i els seus habitants fomentant el “conquisme” que ja havia manifestat el president.

Per la seva part, els portaveus dels diferents grups polítics la van felicitar i li van desitjar bona feina en aquesta nova etapa com a consellera comarcal.

De moment la cartera d’ensenyament que ha quedat vacant no s’ha assignat a cap conseller o consellera comarcal i Ferrer serà, de moment, consellera sense cartera.