Lluís Salvadó, secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya i membre d’Esquerra Republicana de Catalunya, oferirà la ponència “Dissenyant la Hisenda de la República Catalana”, el dijous dia 6 d’abril a les 7:30 de la tarda a l’Auditori Carulla Font de l’Espluga de Francolí.
Amb aquesta conferència l’Assemblea Nacional Catalana pretén donar a conèixer de primera mà la situació actual del procés sobiranista i els passos a seguir per poder decidir el futur de Catalunya
El cicle es va iniciar de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, hi ha participat també, Jordi Sànchez, President de l’Assemblea Nacional Catalana, i Benet Salellas, diputat de la CUP.
Lluís Salvadó va néixer a Sant Carles de la Ràpita el 1969. Va estudiar Enginyeria Industrial a la UPC i posteriorment va cursar un postgrau en Direcció General d’Empreses a la UOC. És membre d’ERC i ha estat diputat al Parlament de Catalunya. Actualment ocupa el càrrec de Secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya.