El nou mossèn de la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga, el diaca reusenc Estanis Figuerola, serà entrevistat aquest diumenge a les 12 del migdia per primera vegada a l’Espluga FM Ràdio, en el marc del programa La Plaça, presentat per Xavier Lozano. Mn. Estanis s’ha convertit en el primer diaca -casat i amb fills- de la diòcesi de Tarragona en rebre la responsabilitat de gestionar una parròquia, a falta de prevere que se n’ocupi, des que va marxar Mn. Evarist Gómez.

Ermita, església Nova i Setmana Santa

El nou mossèn parlarà de la seva arribada a l’Espluga fa 6 mesos, de la situació en què s’ha trobat la Parròquia i dels nous projectes que té, entre els quals, la recuperació de l’Ermita de la Santíssima Trinitat juntament amb l’Arquebisbat de Tarragona i la Fundació Santa Maria de Siurana. També parlarà de l’estat en què es troba l’església Nova i la sala parroquial, i dels actes de la Setmana Santa espluguina. Al programa, a més, hi participaran la presidenta de la Confraria del Sant Enterrament, Roser Gili, i els representants dels Armats de l’Espluga Jordi Salvadó i Marc Anglès. A la segona part, el coordinador del Centenari de Mn. Ramon Muntanyola, Josep M. Vallès, serà a l’estudi coincidint amb el dia de commemoració d’aquest aniversari i d’inici dels actes de celebració.