L’Espluga encetarà un nou cicle de concerts de música clàssica aquest dimecres 29 de març a la sala Folch i Torres del Casalet. La música clàssica s’aproparà una mica més a l’Espluga gràcies a la iniciativa dels productors del programa “Tast de Clàssica” de l’Espluga FM Ràdio que, amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga, organitzaran un concert un cop al mes. Un dels impulsors, Josep M. Vallès, expressa que la iniciativa sorgeix perquè van detectar que al municipi hi falten propostes musicals.

ÀUDIO: Josep M. Vallès explica els objectius del nou cicle

Les propostes seran variades, passaran per l’Espluga grups de cambra, solistes o corals i s’apostarà, principalment, per grups formats per joves del territori. La primera cita serà aquest dimecres amb l’actuació del jove Quintet de Vent  Àmbar. Format per Helena Orriols (flauta travessera), Júlia Real (oboè), Maria Rubio (clarinet), Belén Ureña (trompa) i Elena López (fogot), el grup va quedar finalista l’any passat del concurs de cambra d’Alzira (València).

Les propostes musicals se celebraran entre setmana i tenen per finalitat apropar la música clàssica als eslpuguins. De fet, aquest és l’objectiu del programa  de l’EFMR que es va estrenar l’any 2015 sota la producció d’Antoni Sàbat, Josep M. Vallès i David Rovira. El programa s’emet els dimarts de 8 a 10 del vespre.

2 COMENTARIS

  1. Gràcies per la informació. Gràcies per acostar al públic la nostra il·lusió de fer conèixer a tothom la música clàssica.

  2. Ens hem d’esforsar tots plegats perquè aixó sigui possible. Els qui estimen el Celler ens dol veure’l inservible.

Comments are closed.