Amb l’objectiu de fidelitzar el visitant i turista lleidatà i de comarques i de donar a conèixer l’oferta turística del territori, els serveis de turisme dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell participaran per primera vegada al Saló de l’Esport,Turisme Actiu i Turisme de Muntanya, que tindrà lloc al recinte firal de Lleida els dies 25 i 26 de març, sota la marca La Ruta del Cister.

El Saló de l’Esport i Turisme Actiu i Turisme de Muntanya celebra la quarta edició, està dedicat a l’esport i al turisme actiu i de muntanya.

La Ruta del Cister hi participarà en aquesta nova edició amb un estand propi per oferir les rutes de senderisme dels diferents municipis, el GR175 La Ruta del Cister, les activitats a la natura i tota l’oferta turística de les tres comarques.