Amb motiu del dia mundial de l’activitat física que se celebra el 6 d’abril, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí celebrarà el pròxim dia 8 d’abril, per tercer any consecutiu, el dia espluguí de l’activitat física. La jornada convida a tots els espluguins a passar una bona estona i a gaudir de l’activitat física. Malgrat que la jornada no coincideixi amb el dia mundial de l’activitat física, la regidoria aposta per programar els esdeveniments dissabte per aconseguir una participació més gran dels espluguins.

En aquesta tercera edició s’hi contemplen actes de tots els tipus i per a totes les d’edat. Com ja és habitual, els actes es concentraran, majoritàriament, a la pista de l’Antic Institut.

La jornada començarà a les 10 del matí a les instal·lacions del Gimnàs Totalgym amb una Masterclass d’Spinning, especial anys 80 i 90, a càrrec dels seus tècnics.

Tot seguit, a 2/4 d’11 del matí a la pista poliesportiva de l’Antic Institut, es donarà la sortida de la trail running amb una distància de 8 km i apta per a tots els nivells, aquesta anirà càrrec de la secció de corredors del club Atlètic Espluguí. A la mateixa hora, a càrrec de Drac Actiu, es durà a terme una sortida de marxa nòrdica i tai txí.

A les 11 del matí, torn per l’activitat No passis de roda a roda, una demostració de com es juga a bàsquet amb cadira de rodes, tots els assistents tindran la possibilitat de participar-hi. La Federació Mestral, juntament amb l’espluguí Javi Vendrell Mercado, seran els encarregats de conduir aquesta activitat.

Per acabar la jornada matinal, a 2/4 d’1 del migdia hi haurà una masterclass de zumba. Durant tot el matí hi haurà aigua i esmorzar saludable per a tots els participants

A la tarda al Casalet s’hi farà un torneig infantil de tennis taula, tots els participants rebran un obsequi.