El repàs de l’actualitat amb Julia Moyà i Albert Grinyó (Foto: Gerard Bosch)

Descarrega’l aquí

Informatiu cap de setmana on hem començat l’informatiu del dissabte 18 de març del 2017 destacant el veredicte del Jurat Popular que ha declarat culpable Jaume Solsona per la mort de Sara Lozano. També hem parlat de l’estat de les obres del carrer Anselm Clavé i de la Plaça del Novè Centenari. A més, la presentació del nou drac articulat de la Llegenda Medieval de Montblanc ha estat tema central dels informatius. Per altra banda, el tret de sortida del tercer Festival de Novel•la Criminal en català, El Vi fa Sang i els actes previs han estat notícia. El Museu del Pessebre de Catalunya obrirà portes abans d’aquest Nadal a Montblanc. Hem repassat l’estat de les obres. En esports s’ha destacat la incorporació d’Aleix Saumell a la selecció catalana júnior de BTT. En clau cultural, hem conegut la 5a cantata de totes les escoles de la Conca de Barberà.

Gerard Bosch i Josep Morató locutant l’actualitat esportiva de la setmana (Foto: Albert Grinyó)