L’equip del Clau de Setmana a l’Estudi 1 de l’Espluga FM Ràdio (Foto: Xavier Lozano)

Descarrega’l aquí

En la segona edició del Clau de Setmana hem parlat del segon cilce de conferències esportives que se celebra a l’Espluga i del concert del cicle Al Caliu d’aquest dissabte. En aquest programa, també hem destacat la 6a edició de la Cantata Comarcal que acullirà Pira el 24 de Març, n’hem parlat amb Isabel Guasch, coordinadora de l’esdeveniment. Aquesta setmana també hem comptat amb les propostes musicals de Sergi Esparza i amb l’espai dedicat a les entitats del municipi, en aquest cas, destacant el paper del Club Atlètic Espluguí. Finalment, hem connectat amb el Monestir de Poblet on s’hi estaven celebrant les jornades de la Carta del Paisatge de la Conca, Erminia Martí ens n’ha traslladat l’ambient i ens ha fet una crònica dels actes.