Arranca la tercera entrega del Festival Internacional de novel•la criminal en català, El Vi fa Sang, que es fa a l’Espluga de Francolí des d’aquest divendres i fins al pròxim 26 de març.

Aquest matí s’ha celebrat una taula rodona a l’Institut Joan Amigó de l’Espluga. Sota el títol  “Literatura criminal, de la infantil i juvenil a la d’adults”, l’acte ha comptat amb l’escriptora Margarida Aritzeta, l’escriptor Jaume Benavente i l’escriptor i periodista Lluís Llort.

També aquest divendres, a les 8 del vespre a la sala polivalent de l’Antic Hospital es faran unes presentacions creuades de novetats criminals. Es presentaran els llibres:
“Els Crims del convent” de Salvador Balcells, “Quan la mort és la vida i la vida és la mort” de David Cordero, “No n’estiguis tan segur” de Lluís Llort i “els Bessons rere la finestra” d’Ester Vila, moderarà l’acte Ramona Solé

Tot seguit es farà un assassinat d’una ampolla de la DO Conca de Barberà.