“Feelings” – Nuria Nieto, Julia Nieto, Mar Foguet, Helena Salvadó, Judit Padró, Carla Gurrea, Marina Roca, Esther Guerrero i Anna Solé (Foto: Cedida)

Les coreografies de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga van ser premiades a la primera fase del Concurs Nacional de Dansa Anaprode. De les sis coreografies que l’Espluga hi presentava, quatre coreografies van aconseguir el pas a la final estatal. Les altres dues van aconseguir un segon premi. La primera frase de la competició es va celebrar els dies 3,4 i 5 de març a Mollerusa. Des de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga hi van participar 14 ballarines: Rita Andreu i Mar Foguet amb “Sometimes”; Marta Pàmias i Marina Roca ballant “Lasciala”; Anna Solé i Esther Guerero amb “Sisters”; Nuria Nieto, Julia Nieto, Mar Foguet, Helena Salvadó, Judit Padró, Carla Guerrea, Marina Roca, Esther Guerrero i Anna Solé interpretant “Feelings”; Alba Foguet amb la coreografia “Amor y odio” i Laura Roca amb “The place”.

Les quatre coreografies que han superat la primera fase, participaran a la final del concurs. Serà a Tarragona del 5 al 7 de maig i hi competiran els primers classificats de cada zona d’Espanya, quatre en total, on s’han disputat les primeres fases del concurs.

L’Escola de Dansa presentarà les coreografies 

El pròxim diumenge 19 de març a les 18h al teatre del Casal de l’Espluga de Francolí es donaran a conèixer les coreografies de dansa contemporània i hip hop. Un total de 23 alumnes que un any més participen a diferents concursos a nivell estatal i internacional. L’acte és gratuït per tots els públics.