Coincidint amb el Dia Mundial de l’aigua, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha organitzat per el proper dimecres, 22 de març unes jornades de portes obertes simultànies a totes les depuradores la comarca per tal que qualsevol ciutadà que hi estigui interessat, les pugui visitar i veure i conèixer el seu funcionament. L’horari de la jornada serà de 10 a 12 hores del matí.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà és l’institució encarregada de la gestió dels sistemes de sanejament de les aigües residuals de la comarca, s’encarrega del control, la conservació i el manteniment de les depuradores de Montblanc, l’Espluga de francolí, Sta. Coloma de Queralt, Solivella i Senan i dels col·lectors en alta Vimbodí, Poblet i Les Masies.

Les Nacions Unides dedica enguany el Dia Mundial de l’Aigua, a les aigües residuals com a recurs i a la reutilització de l’aigua.

Per tal de tenir més informació, podeu trucar al Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Josep Amill, Conseller Comarcal de Medi Ambient