Acte d’inauguració dels nous estudis de l’EFMR (Albert Grinyó)

Descarrega’l aquí

Informatiu cap de setmana on es comença parlant de la ruta de l’Escanyapobres per l’Espluga de Francolí i el bosc de Poblet.  També s’informa de que Josep Rodríguez ha estat escollit aquesta semana nou alcalde de Pira i que en el ple del passat dijous, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va aprovar, per unanimitat, l’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum. En esports, 2 espluguins participen a la BUFF Down Urban Barcelona una prova de descens en BTT celebrada a Montjuïc i a més a més avui comença el cicle de caminades per la Conca. En cultura més de 400 alumnes de cicle mitjà de totes  les escoles de la Conca de Barberà participaran a la cinquena cantata comarcal, el proper 24 de març al matí. Aquest any el poble que l’acollirà serà Pira.