El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha impartit un taller pràctic sobre l’estimulació cognitiva i l’envelliment actiu a Vimbodí i Poblet activitat organitzada conjuntament amb l’Ajuntament.

El taller fou dirigit per la psicòloga del SIAD Conca de Barberà, Laura Anglès, i hi assistiren disset persones del municipi interessades a exercitar la ment a través de jocs i exercicis de memòria, atenció i concentració. També es facilitaren consells per millorar aquesta capacitat cognitiva.

Aquesta activitat divulgativa està inclosa dins de les activitats que s’ofereixen des del SIAD en col·laboració amb els serveis i entitats de la comarca, per tal de donar a conèixer el servei a les dones i com a actuació de sensibilització i prevenció a nivell comunitari.

El SIAD és un servei gratuït d’orientació i informació de tots els aspectes de la vida de la dona: personal, laboral, social, familiar i formatiu, per a totes les dones de la Conca de Barberà.