El ple municipal celebrat ahir va aprovar l’adjudicació de les obres del Pavelló poliesportiu municipal. En total han estat 17 les empreses que es van presentar per executar l’obra. Després que la mesa de contractació municipal va valorar totes les propostes rebudes, Gilabert Miró SA serà l’empresa encarregada per a fer les obres del Pavelló Poliesportiu de l’Espluga de Francolí.

El nou pavelló poliesportiu tindrà una superfície de 6.079 metres quadrats en un solar desocupat que s’accedeix des del carrer Milmanda amb un pressupost de sortida d’1.020.000 euros.

El nou pavelló poliesportiu tindrà una pista poliesportiva doble, grades, serveis per al públic, vestíbul, control d’accessos, espais de neteja, zona d’administració, infermeria, instal·lacions tècniques, dos vestidors de grups, dos vestidors col·lectius, vestidors per a tècnics i àrbitres, dos magatzems de material i servei de pista. A l’exterior també hi haurà un porxo amb una pèrgola.

Les obres començaran en un cop realitzats tots els tràmits legals que comporta l’obra amb la voluntat de poder fer la inauguració al llarg d’aquest mateix any.