Continua a l’Audiència de Tarragona el judici contra l’acusat de matar la montblanquina Sara Lozano. Aquest dimarts es va celebrar la sisena jornada, i van declarar agents dels Mossos d’Esquadra que van participar a la investigació. Asseguren que al domicili de l’acusat van trobar revistes i encenedors com els que hi havia al lloc on van trobar el cos de la víctima.

Els Mossos van explicar que un cop ja havien detingut l’acusat, van escorcollar casa seva, el magatzem i el seu cotxe. Entre els elements que destaquen, que van trobar una gran quantitat d’encenedors de la mateixa marca que un que es va localitzar al camp on va aparèixer el cadàver calcinat de la jove. També van trobar revistes i publicacions, iguals que les que hi havia al lloc on van localitzar el cos i que s’haurien utilitzar perquè prengués el foc.

Al magatzem, segons han explicat els Mossos, van trobar un bidó amb gasolina. Els diferents agents han relatat també com van veure l’acusat un cop ja havia estat detingut. Han qualificat el seu comportament d’apàtic i han dit que no mostrava cap sentiment.

L’acusat s’enfronta a una pena de 20 anys de presó per assassinat. Mentre que la defensa en demana la lliure absolució perquè diu que ell no va matar la Sara Lozano. Serà l’últim en declarar, la setmana vinent.