L’espluguina Filo Farré rebrà avui dijous 2 de març el premi d’actuació Cívica que atorga la Fundació Carulla en reconeixement de la seva trajectòria en el món de l’ensenyament al servei del país.

Filo Farré manifesta que “aquest reconeixement ha estat tota una sorpresa, jo no en sabia res”. “Per a mi és un honor i també un compromís per continuar treballant, encara que estigui jubilada, per l’Espluga i pel país”, afegeix Farré.

Filo Farré i Anguera és mestra, pedagoga i filòloga catalana. Ha estat referent pedagògic al Camp de Tarragona. Farré ha esdevingut un puntal per a la comunitat educativa de la Conca de Barberà des de la seva tasca de directora del Centre de Recursos Pedagògics de la Conca.

L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès, carrer Canuda, 6 de Barcelona. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, presidirà l’acte i l’acompanyaran el president de la Fundació Carulla, Joaquim Coello, i la directora general de la Fundació, Marta Esteve.

Filo Farré serà la convidada dilluns 6 de març en el Cafè de la Ràdio de l’EFMR de 15 a 16 hores.