Dilluns 6 de març els alumnes conquencs de la Universitat Oberta de Catalunya  podran fer les gestions acadèmiques al punt UOC de la Conca.

Durant tota la tarda, els estudiants de la universitat residents a la comarca tindran un espai per a fer les gestions acadèmiques que normalment es tramiten des de Reus. Tots aquests tràmits es realitzaran a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà (C.St. Josep, 18 de Montblanc), de les 16 a 18 hores.

Aquest dia la tècnica de la seu de Reus assessorarà  als estudiants universitaris dels següents tràmits:

– Informació sobre gestions acadèmiques
– Acarament i compulsa de documentació
– Acarament de documentació
– Recollida de títols universitaris i d’idiomes
– Recepció de documentació d’accés, AEP i d’altres tràmits acadèmics

Ja fa més de 10 anys que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la Universitat Oberta de Catalunya van establir un conveni de col·laboració. Durant tot aquest temps s’ha informat als futurs alumnes, s’ha prestat el servei de retorn de llibres en préstec dels estudiants, i s’han organitzat activitats divulgatives diverses des del Punt UOC de la Conca.

Durant el primer semestre del curs 2016-2017 es van matricular a la UOC un total de 90 persones de la Conca de Barberà.