Una dotzena d’espluguins del Club atlètic espluguí ha participat en la cursa de muntanya “La Cameta Coixa” que se celebra cada any a Miravet.
La cursa és una de les mitges maratons més dures de Catalunya, amb 1.400 metres de desnivell. A les 9:30 del matí, els corredors sortien de l’interior del Castell de Miravet amb l’objectiu de córrer els 21 quilòmetres i cinc pics que el recorregut els oferia.
Els primers espluguins a l’entrar a la meta, ho van fer en grup, van ser el Toni Morlans, el Jordi Gil i el Juan Heredia, amb un temps de 2 hores i 45 minuts, seguits de Gerard Moreno, amb dos minuts més i Marc Martí amb un temps de 2 hores i 57 minuts. Després ja van arribar les primeres fèmines del club, també en grup format per Cristina Palau, Merche López i Eva Bonet, amb un temps de 3 hores i quaranta minuts. Seguidament va fer la seva entrada a la meta en José Ángel Castro, amb un temps de 3 hores i 49 minuts. Per últim va aconseguir acabar la cursa, que no és fàcil, la Montse Artiga, amb un temps de 4 hores i 14 minuts.
A part de la mitja marató de muntanya, a La Cameta Coixa també hi ha la marxa, amb un recorregut de 10 quilòmetres, on a part d’alguns espluguins, el Club Atlètic també hi va tenir representació, concretament el Jordi Bel i la Rosa Maria Brull.
Tots els membres del club, van estrenar en aquesta ocasió la nova equipació del club, amb un disseny més actual i atrevit, on s’hi pot veure el dibuix del senglar dels Diables de l’Espluga a la part de la dreta i la bandera dels templers al darrer. També hi ha difuminat, el mapa de les muntanyes de la Pena i l’skyline de l’Espluga.