Poblet ha estat escenari de l’acte de certificació en què quatre nous municipis s’incorporen a la destinació de Turisme Familiar Muntanyes de Prades. David Rovira (l’Espluga de Francolí), Rosend Roig (Vallclara), Antoni Anglès (Vilaverd) i Joan Güell (Vimbodí i Poblet), han rebut de mans del Director General de Turisme, Octavi Bono, el diploma que els acredita com a part del segell Natura i muntanya en família.

En total s’han repartit les plaques acreditatives als 21 establiments dels municipis adherits al segell: 7 allotjaments turístics, 1 alberg, 4 restaurants, 5 empreses de turisme actiu i de natura, 2 oficines de turisme, el monestir de Poblet i un centre d’interpretació. En total, Muntanyes de Prades engloba 45 empreses adherides al segell.

D’aquestes plaques nou són establiments espluguins, l’Hostal del Senglar, els Apartaments Villa Engracia, l’Alberg Jaume I, el Restaurant Simó de Palau, el Museu de la Vida Rural, Drac Actiu, les Coves de l’Espluga, la Fassina Balanyà i l’Oficina de Turisme de l’Espluga.

El director general de Turisme ha destacat “la consolidació que suposa per a aquest territori que el 2014 es certifiquéssin 24 establiments i organismes als quals avui se sumen 21 més”. En aquest sentit, Bono també ha valorat “el fet d’incorporar quatre nous municipis que demostra el posicionament de la Costa Daurada com a destinació familiar, tant al litoral com a l’interior, i la consolidació del model de marques i segells que tenim”.

Aquestes certificacions suposen 575 empreses adherides al segell Turisme Familiar arreu de Catalunya, entre establiments d’allotjament turístic, restaurants, empreses d’activitats, oficines de turisme i equipaments singulars.

L’acte també ha comptat amb la presència, entre d’altres, del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla; i la directora tècnica del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, Marta Farrero.