L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha ampliat fins aquest cap de setmana, el termini de votació per a tots els espluguins que vulguin participar en el procés dels pressupostos participatius.
Durant el dissabte i diumenge, 18 i 19 de febrer s’ubicarà una urna de votació en l’oficina de turisme, dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores i  diumenge de 10 a 14 hores.

Aquests són els tres projectes proposats per aquesta ocasió, per tal que puguin ser sotmesos a votació ciutadana. Participeu-hi!
• Nova vorera i supressió de barreres arquitectòniques a la plaça Montserrat Canals
• Millora de l’enllumenat exterior del cementiri
• Instal·lació de nous punts WIFI

BASES PER PARTICIPAR EN L’ELECCIÓ DEL PROJECTE

QUI PODRÀ PARTICIPAR EN L’ELECCIÓ DEL PROJECTE?. Podrà participar en l’elecció d’un dels projectes tota la ciutadania empadronada a l’Espluga de Francolí major de 16 anys, i serà requisit indispensable acreditar-se amb el DNI, o bé amb el NIE, el Passaport o el Permís de conduir.
COM ES PODRÀ VOTAR?. Es podrà participar en l’elecció d’un dels projectes escollint l’opció desitjada d’entre les tres proposades a les butlletes de votació. Només es podrà marcar una de les tres opcions. Si es marca més d’una opció, el vot serà considerat nul, i si no se’n marca cap, el vot serà considerat blanc. Només es podrà emetre un vot per persona.
ON ES PODRÀ VOTAR?. A les Oficines de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, a la Plaça de la Vila, 1, i durant el cap de setmana, a l’Oficina de Turisme, a la Plaça del Mil·lenari.
QUAN ES PODRÀ VOTAR? . Es podrà votar del dilluns 13 al divendres 17 de febrer, ambdós inclosos. Els horaris de votació seran, els dilluns de les 8 a les 14:30 hores i de les 16 a les 20 hores i de dimarts a divendres de les 8 a les 14:30 hores. El dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. El diumenge de les 10 a les 14 hores.