Coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio l’Espluga FM Ràdio va emetre, el primer programa pilot i en fase de proves el programa El Cafè de la Ràdio, espai radiofònic d’entrevistes, converses personalitzades entorn una tassa de cafè.

En la primera emissió hi va participar David Rovira, alcalde de l’Espluga de Francolí, Antonio Vendrell i Jordi Miró, regidors i Josep Maria Mercadé, membre fundador de EFMR.

Durant més d’una hora es van tractar temes d’actualitat a més de recordar els primers mesos de funcionament de l’emissora. També es va recordar la figura professional del periodista i escriptor Joan Soto Viñolo que ens ha deixat recentment a l’edat de 83 anys. El programa va comptar també amb la participació d’oients via telefònica.

El Cafè de la Ràdio s’emetrà de dilluns a divendres de 15 a 16 hores i serà editar i presentat per l’Eloi Roca, la part tècnica i vies de so va a càrrec de Marc Roca.