L’Associació de músics i cantaires de l’Orquestra Simfònica i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument ha celebrat l’Assemblea General Ordinària​ aquest diumenge 12 de febrer. Durant la reunió​ s’ha aprovat, entre altres, la renovació de la junta​ de l’entitat​. Pel que fa a la presidència de l’​associació, ha estat assumida per Laura Poblet, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresidenta. La presidenta sortint, Anna March, ocupava aquest càrrec des de la creació de l’entitat, l’any 2008.

Nova junta

Pel que fa a l​a nova junta​, hi ha nombroses incorporacions​, ja que l’entitat ​​ha crescut amb la creació del Cor TLP​. La vicepresidenta ​de l’associació ​és Anna Riba, la secretària Laura Avià i la tresorera Ester Farré. Amb l’aprovació per unanimitat de la junta entrant, es dóna per finalitzat el procés legal d’integració del Cor i els seus membres a l’associació TLP. El juny del 2016 es va aprovar la modificació dels estatuts i la denominació de l’entitat per a crear aquesta nova secció.

A l’assemblea d’aquest diumenge també s’han aprovat els comptes de l’exercici 2016 i els membres assistents a la reunió han ratificat l’adhesió de l’Orquestra i Cor TLP al Consell Sectorial d’Entitats de l’Espluga de Francolí. Per altra banda, s’ha aprovat oficialment l’alta com a socis de més d’una trentena de membres del Cor TLP.

Properes activitats TLP

Pel que fa a l’Orquestra, segueix l’activitat habitual de la seva novena temporada amb assajos mensuals i previsió de nous concerts de cara a la primavera. La junta ja pensa amb la celebració dels 10 anys d’aquesta entitat, que es compliran i se celebraran durant la propera temporada, 2017-2018. En relació al Cor, el projecte es troba a la seva 2a temporada i es treballa per consolidar el repertori per poder oferir més actuacions properament. L’entitat recorda que les inscripcions a les dues formacions estan permanentment obertes i s’hi pot contactar a través del correu electrònic o el perfil de Facebook.