“La força de la societat civil” és la ponència que Jordi Sànchez, president de l’ANC farà aquest divendres dia 10 de febrer a les 20.00 hores a l’Auditori Carulla Font de l’Espluga de Francolí, dins del cicle de conferències organitzat per l’ANC l’Espluga de Francolí.

 Aquest cicle de conferències han estat pensades per donar veu a tots els partits i associacions partidaris de la independència i de convocar un  referèndum en el transcurs d’aquest any 2017.

 Amb aquesta conferència l’Assemblea pretén donar a conèixer de primera mà la situació actual del procés sobiranista i els passos a seguir per poder decidir el futur de Catalunya. El cicle es va iniciar el passat 20 de gener amb la ponència de l’ex-president de la Generalitat, Artur Mas. El proper ponent serà Benet Salellas, diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya.

 Jordi Sànchez és llicenciat en ciències polítiques, de 1983 a 1993 va ser dirigent i portaveu de la Crida. Des del 1996 fins al 2004 va ser conseller de Catalunya Ràdio i TV3. Des del 2001 fins al 2010 va sumir la direcció de la fundació Jaume Bofill, càrrec que va deixar per incorporar-se com adjunt al Síndic de Greuges Rafael Ribó. L’any 2015 va ser escollit president de l’Assemblea Nacional Catalana rellevant a Carme Forcadell.