Per primer cop a l’Espluga de Francolí, les persones més grans de 16 anys empadronats al municipi tenen l’oportunitat de decidir quin projecte cal dur a terme a la població, aquesta vegada amb un pressupost de 10.000 euros, que s’han reservat per al projecte de participació en el pressupost municipal. En els darrers mesos la s’han recopilat tres propostes consensuades per tots els grups municipals de l’Ajuntament, i que es preveu que en propers processos de participació puguin venir-ne de la mateixa població, i puguin estudiar-se per tal que s’adaptin a la partida pressupostària oberta a la participació. Ara cal escollir quin projecte es durà a terme en aquesta edició amb els 10.000 euros reservats per aquest procés.

Des del dilluns dia 13 de febrer fins al divendres 17 de febrer, tots dos inclosos, estarà obert el procés de votació a través d’una urna ubicada a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Aquests són els tres projectes proposats per aquesta ocasió, per tal que puguin ser sotmesos a votació ciutadana. Participeu-hi!

  • Nova vorera i supressió de barreres arquitectòniques a la plaça Montserrat Canals
  • Millora de l’enllumenat exterior del cementiri
  • Instal·lació de nous punts WIFI

 BASES PER PARTICIPAR A L’ELECCIÓ DEL PROJECTE

QUI PODRÀ PARTICIPAR A L’ELECCIÓ DEL PROJECTE?

Podrà participar en l’elecció d’un dels projectes tota la ciutadania empadronada a l’Espluga de Francolí major de 16 anys, i serà requisit indispensable acreditar-se amb el DNI, o bé amb el NIE, el Passaport o el Permís de conduir.

COM  ES PODRÀ VOTAR?

Es podrà participar a l’elecció d’un dels projectes escollint l’opció desitjada d’entre les tres proposades a les butlletes de votació. Només es podrà marcar una de les tres opcions. Si es marca més d’una opció, el vot serà considerat nul, i si no se’n marca cap, el vot serà considerat blanc. Només es podrà emetre un vot per persona.

ON ES PODRÀ VOTAR?

A les Oficines de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, a la Plaça de la Vila, 1

QUAN ES PODRÀ VOTAR?

Es podrà votar del dilluns 13 al divendres 17 de febrer, ambdós inclosos. Els horaris de votació seran, els dilluns de les 8h a les 14:30h i de les 16h a les 20h i de dimarts a divendres de les 8h a les 14:30h.

1 COMENTARI

Los comentarios están cerrados.