El diputat i coordinador del PDeCAT, David Bonvehí, ha visitat aquest divendres la Conca de Barberà acompanyat dels representants comarcals del partit. La primera parada l’ha fet a Montblanc, on s’ha reunit amb els responsable d’Aprodisca a les seves instal·lacions. Cap al migdia, David Bonvehí s’ha desplaçat fins l’Espluga de Francolí on s’ha reunit amb representants dels treballadors i directius de l’empresa Mahle. Bonvehí ha estat acompanyat per l’alcalde l’Espluga de Francolí, David Rovira, juntament amb d’altres regidors espluguins on s’han visitat les instal·lacions de l’empresa. També s’ha visitat el viver cellerista de la Conca de Barberà.

Bonvehí ha destacat com a objectius immediats, fer créixer el partit a la comarca i intentar presentar llistes en els 22 municipis en les properes eleccions municipals. “Estem contents perquè molts dels nous militants són nous, que no venien de l’antiga Convergència, ha entrat molta gent nova”, ha manifestat el coordinador del PDeCAT. També ha expressat: “esperem en els propers mesos, a nivell comarcal i també de país, definir els reptes com a partit i hem de ser atrevits, creiem que podem tenir bons resultats“.

La visita també ha servit per a reunir-se amb la militància del partit, a més dels alcaldes i regidors de PDeCat de la Conca de Barberà.